de praktijk
De praktijk

Wij werken met een vast team van vier verloskundigen en een praktijkassistente. Wij bieden professionele en persoonlijke zorg tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed.

kinderwens
Kinderwens

Het is verstandig om al over je gezondheid en leefstijl na te denken vóór dat je zwanger bent. Ook hier kunnen wij je mee helpen.

echoscopie
Echoscopie

Het is mogelijk om op 2 locaties echo's te maken. Wij bieden standaard echo's aan, maar ook op medische indicatie. Vraag naar wat voor jou van toepassing is!

Zwangerschap
Zwangerschap

Zwanger zijn is een spannende en bijzondere periode waarin veel verandert. De verloskundige is daarbij je eerste aanspreekpunt. Wij zullen je gedurende de zwangerschap, bevalling maar ook de periode daarna begeleiden.

Bevalling
Bevalling

De geboorte van je baby is natuurlijk een belangrijke gebeurtenis! We helpen je om je goed voor te bereiden en vertrouwen te hebben voor en tijdens de bevalling. Je kan met ons thuis en in het ziekenhuis bevallen.

Borstvoeding
Kraambed

Wij ondersteunen ook na de bevalling het gezin bij de eerste fase met een kindje. Dit doen wij in nauwe samenwerking met kraamzorg.

previous arrow
next arrow

In verwachting!

Je bent in verwachting! Een spannende en bijzondere tijd breekt aan. Een tijd die wellicht ook veel vragen oproept. Als verloskundigen staan wij je bij met raad en daad tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Wij bieden:

  • 24/7 Persoonlijke zorg in een klein team van vier verloskundigen
  • Alle medische echo’s in eigen praktijk en twee extra kijkmomenten
  • Avondspreekuur en hartjesspreekuur

Ons werkgebied bestaat uit de gemeente Doesburg, Rheden, Brummen, Bronckhorst en Zevenaar.
Mocht je twijfelen of jouw adres in ons werkgebied valt, neem dan even contact met ons op.

Contactgegevens

De dienstdoende verloskundige is 24 uur per dag bereikbaar op 0313-475687 (kies 1 in keuzemenu). Indien deze, bij herhaling, niet bereikbaar is bel dan naar 0651171787

Al aangemeld? Via ZwangerenPortaal kun je veilig met ons chatten voor niet dringende vragen!

Informatieavonden

Wij organiseren met enige regelmaat informatieavonden. Bekijk hieronder de lijst met informatieavonden.

Aanmelden

Je kunt je bij ons aanmelden vanaf een positieve zwangerschapstest. Dat kan telefonisch, maar ook via het onderstaande formulier. Er wordt dan een eerste afspraak ingepland en een echo-afspraak gemaakt. Als je 3 dagen na invullen van het formulier nog niets van ons hebt gehoord, mag je bellen op het spoednummer (1 toetsen). Ook als het formulier niet werkt mag je bellen of mailen naar info@vroedvrouwenpraktijk.nl (let op: dit is geen extra beveiligd mailadres).

Deel deze pagina